Η εταιρεία μας

Το κτηματομεσιτικό γραφείο 48ΩΡΕΣ ιδρύθηκε το 1994 και από την ημέρα της έναρξης των δραστηριοτήτων του μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο των πάσης φύσεως συναλλαγών ακινήτων (αγοραπωλησίες, ενοικιάσεις, εκτιμήσεις, διαχείριση κάθε είδους ακίνητης περιουσίας), καθώς και στον τομέα των κατασκευών (οικοδομήσεις, αναπαλαιώσεις, αντιπαροχές). 

Σήμερα που η αβεβαιότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της εποχής που διανύουμε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ακίνητο που σας ταιριάζει, μέσα απο τη μεγάλη γκάμα ακινήτων που διαθέτει το γραφείο μας, σε επικαιροποιημένες τιμές, καθως και να σας υποδείξουμε τις κατάλληλες ενέργειες για άμεση & ασφαλή πώληση του ακινήτου που διαθέτετε.

Η συνέπεια και  η υπευθυνότητα που μας διακρίνει σ' αυτά τα είκοσι χρόνια παρουσίας μας στην αγορά, μας έχουν κατατάξει στην κορυφή και όχι άδικα, καθώς το όνομά μας έχει συνδεθεί με την ειλικρινήποιοτική και αποδοτική συνεργασία σε κάθε δραστηριότητά μας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
 
Διατίθενται διαμερίσματα με ημερήσια ή μηνιαία μίσθωση!
 

Διαχείριση Ακινήτων

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την διαχείρηση του ακινήτου σας, με συνέπεια και αξιοπιστία, για να παραμείνει η περιουσία σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με συνεχή επίβλεψη και ενημέρωση.
Η ξεκάθαρη και ειλικρινής σχέση μας με τους πελάτες είναι αποδεδειγμένη μετά από δεκαέξι χρόνια επιτυχημένης εργασίας στο χώρο των ακινήτων, της διαχείρισης και της συντήρησής τους.


Εκτιμήσεις Ακινήτων

Η εκτίμηση ακινήτων είναι μια δραστηριότητα που απαιτεί εμπειρία, γνώση του αντικειμένου και προπαντός ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, ώστε το αποτέλεσμα να μην αδικεί κανένα.
Η υπευθυνότητα που επιδεικνύουμε στα χρόνια λειτουργίας του γραφείου μας, έχει αποδείξει την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των εκτιμήσεών μας χωρίς προσωπικούς επηρεασμούς, με μοναδικό γνώμονα την πραγματική αξία του ακινήτου.

Δείγμα η συνεργασία μας με τράπεζες και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς στο κομμάτι των εκτιμήσεων.